ua en ru

Яценюк прибув до Ради для представлення пакету антикорупційних законопроектів

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прибув до Верховної Ради України для представлення пакету антикорупційних законопроектів.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк прибув до Верховної Ради України для представлення пакету антикорупційних законопроектів.

Яценюк заявив найголовніший законопроект - це антикорупційна тратегія до 2017 р. , яка дозволить провести боротьбу з корупцією не тільна серед мілких чиновників, а й серед державних службовців найвищих рівнів.

"Просимо підтримати пакет з 5 законів, - заявив Яценюк.

Відповідно до порядку денного ВР, народні депутати сьогодні розглянуть антикорупційні законопроекти. Зокрема, на порядку денного проект закону №4284а про засади державної антикорупційної політики в Україні (Антикорупційна стратегія) на 2014 - 2017 роки, проект закону №5085 про систему спеціально уповноважених суб'єктів у сфері протидії корупції, проект закону №5125 про антикорупційну службу України, проект закону №5113 про запобігання корупції, а також проект закону №5114 про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо визначення кінцевих вигодонабувачів юридичних осіб і публічних діячів.

Нагадаємо, вчора на засіданні Кабінету міністрів України Яценюк просить Верховну Раду України на позачерговому засіданні 7 жовтня ухвалити пакет антикорупційних законопроектів.