ua en ru

Яценюк доручив забезпечити житлом сім'ї загиблих військовослужбовців

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив першому віце-прем'єру Віталію Яремі та віце-прем'єру, міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиру Гройсману забезпечити житлом сім'ї загиблих військовослужбовців.

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк доручив першому віце-прем'єру Віталію Яремі та віце-прем'єру, міністру регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Володимиру Гройсману забезпечити житлом сім'ї загиблих військовослужбовців. Про це він заявив під час засідання уряду, передає кореспондент РБК-Україна.

"Це до вас Віталій Григорович та Володимир Борисович. Ми проїхалися по кількох областях України, почали ми це з Вінниці щодо забезпечення житлом сімей загиблих військовослужбовців. Я прошу терміново вжити всі прізвища, обдзвонити всі сім'ї, перевірити житлові умови і надати конкретний перелік кого треба забезпечити житлом, це той мінімум, який держава повинна зробити, як свій обов'язок", - зазначив Яценюк.

За його словами, до цього процесу треба підключити глав адміністрацій та бізнес.