ua en ru

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом - їх носять і зі спортивним взуттям, і з моделями в стилі casual.

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом - їх носять і зі спортивним взуттям, і з моделями в стилі casual. А класичні бренди пропонують моделі з інноваційної пряжі.

Тренд коментує фотограф моди і столичний світський персонаж Ілля Девін, пропагандист носіння кілта і гольфів: "Те, що ми сьогодні називаємо гольфами, повинно взагалі-то називатися шкарпетками. У XIX столітті чоловіки тільки такі високі шкарпетки і носили (якщо не носили онучі й онучі). У випадку з кілтом і вовняними осінніми шортами гольфи - єдиний спосіб зберегти здоров'я ніг, та й нирок. З брюками гольфи з додаванням вовни носити незручно: брюки можуть неестетично "прилипати" до них. Але з бавовняними моделями ця проблема не виникає. Ще один позитивний ефект від носіння високих шкарпеток - компресійне вплив, який знижує навантаження на судини ніг (вона використовується у виробництві професійної спортивної екіпіровки).

Що ж стосується кольорових шкарпеток, то з ними все так само, як з чоловічим одягом в цілому: чоловіки прикрим чином не вирішуються експериментувати з кольором, бо це вимагає серйозної уваги до поєднання відтінків. Але саме в чоловічому випадку сміливість у виборі колірних рішень гарантує вражаючий ефект".

Сучасні виробники галантереї пропонують клієнтам майже необмежений вибір. Тонкі моделі з шовку і мерсеризованного бавовни, шкарпетки з додаванням кашеміру - частина ділового гардеробу. Щільні бавовняні шкарпетки з "махрової" виворотом, забезпечує гігроскопічність, з невеликим додаванням синтетики - для занять фітнесом і трекінгом. Компресійні гольфи та шкарпетки з інноваційних матеріалів, тих же, що використовуються у виробництві термобілизни, - для екстремальних видів спорту. Ну і, звичайно, яскраві шкарпетки в смужку, клітку або з етнічним орнаментом - для гарного настрою.

Шкарпетки Falke Multicolour з бавовни та поліаміду, Falke

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Бренд спеціалізується виключно на виробництві шкарпеток, гольфів, панчіх і колготок, і чоловічі шкарпетки Falke вважаються еталоном. У серії Multicolour можна знайти модель на будь-який смак - в смужку, клітку, в ромбик (на манер джемперів в стилі college) і однотонні.

Шкарпетки з бавовни, поліаміду та еластану, Quiksilver

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Бордерская марка виробляє помітні речі, які не переплутаєш з ні з якими іншими. Як, наприклад, модель сірого кольору в чорну цяточку, з яскраво-жовтим носком і п'ятою.

Шкарпетки Сourageous з бавовни, нейлону і спандекса, DC Shoes

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Високі жакардові шкарпетки з трендовим камуфляжним мотивом і вишитим лого, під назвою Courageous ("хоробрий, бравий") - ідеальний варіант для тих, хто захоплюється нелегкою працею захисників Батьківщини. Ну і просто людей, що стежать за модою.

Спортивні шкарпетки з бавовни і еластану, Ecco

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Датська марка Ecco виробляє трекінгові і outdoor-моделі взуття, для яких ідеально підійдуть шкарпетки цього ж бренду, щільні і гігроскопічні, з компресійним ефектом.

Гольфи з бавовни та поліаміду, Calzedonia

Яскраві чоловічі шкарпетки стали справжнім трендом

Жаккардовая модель в клітинку придумана для екстравагантних модників, які досить сміливі і стрункі для того, щоб надіти на заміську прогулянку або неформальну вечірку вовняні бермуди або навіть кілт.