ua en ru

Ярема звільнив свого заступника і ще 131 співробітника ГПУ в рамках люстрації

Ярема звільнив свого заступника і ще 131 співробітника ГПУ в рамках люстрації
Генеральний прокурор України Віталій Ярема звільнив одного заступника генпрокурора та ще 131 співробітника ГПУ в рамках виконання закону "Про очищення влади".

Генеральний прокурор України Віталій Ярема звільнив одного заступника генпрокурора та ще 131 співробітника ГПУ в рамках виконання закону "Про очищення влади". Про це повідомляє прес-служба ГПУ.

"На виконання Закону України "Про очищення влади" згідно п. 2 прикінцевих та перехідних положень Закону України "Про очищення влади" на підставі п. 7-2 ст. 36 КЗпП України за станом на 23 жовтня 2014 року наказами генерального прокурора України з органів прокуратури звільнений 132 прокурорсько-слідчих працівників", - йдеться в повідомленні.

Серед звільнених - один заступник генпрокурора, сім прокурорів обласного рівня і 30 їх заступників, два начальника головних управлінь і 9 їх заступників.

Нагадаємо, перший заступник генерального прокурора Микола Голомша заявив, що в разі, якщо його звільнять в рамках виконання закону про люстрацію, оскаржувати це в суді.