ua en ru

Японський автомобільний бренд Infiniti представив нову модель Q50 Eau Rouge

Японський автомобільний бренд Infiniti запустив свою лінію Performance Line ще в 2010 році.

Японський автомобільний бренд Infiniti запустив свою лінію Performance Line ще в 2010 році. В цьому році марка представила нову модель в цій лінійці - Q50 Eau Rouge. Презентація відбулася на автосалоні в Детройті на початку цього року.

Поетичне назву Eau Rouge було запозичене практичними японцями у бельгійців - так називається складний ділянку на одній з найвідоміших гоночних трас світу Спа-Франкоршам, розташованої в Бельгії. Таким чином, бренд хотів відзначити співпрацю з командою "Формули-1" Red Bull Racing, що почалося в 2013 році.

Про "червоній воді" нагадує передусім колір кузова. Велика частина деталей кузова виконана з вуглецевого волокна. Також авто отримало додаткові повітрозабірники і зачерненную решітку радіатора. Агресивний вигляд автомобіля підкреслюють аеродинамічні елементи і 21-дюймові колісні диски. Оскільки модель поки представлена як концепт, точних даних, який двигун буде розганяти все це багатство до максимальної швидкості, немає.

Проте глава компанії Йохан де Ниссхен натякнув, що якщо буде налагоджено серійне виробництво, то потужність V-образного мотора з турбонаддувом може скласти більше 500 к.с. За такий точно не доведеться червоніти. Тим більше перед бельгійцями.

Японський автомобільний бренд Infiniti представив нову модель Q50 Eau Rouge Японський автомобільний бренд Infiniti представив нову модель Q50 Eau Rouge Японський автомобільний бренд Infiniti представив нову модель Q50 Eau Rouge