ua en ru

Янукович чекає пропозицій від Азарова щодо відставок у Кабміні

Президент України Віктор Янукович чекає пропозицій від прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо відставок у Кабінеті міністрів. Про це глава держави заявив в ході засідання Ради регіонів, передає кореспондент РБК-Україна.

Президент України Віктор Янукович (на фото) чекає пропозицій від прем'єр-міністра Миколи Азарова щодо відставок у Кабінеті міністрів. Про це глава держави заявив в ході засідання Ради регіонів, передає кореспондент РБК-Україна.

"Микола Янович, ті чиновники, які не провели процедури, не погодили угоду (про асоціацію з ЄС) товаровиробниками... Повинні понести відповідальність! Я чекаю від вас пропозицій!", - заявив Янукович.

Президент дав доручення уряду продовжити переговорний процес з ЄС щодо підписання угоди про асоціацію: "Але на вигідних умовах для України".

Він зазначив, що був змушений взяти на себе відповідальність "як у Вільнюсі, так і Москві". "Як Президент, взяв удар на себе", - сказав Янукович.

Звернемо увагу, що вчора спікер ВР Володимир Рибак закликав Януковича трохи почекати з прийняттям кадрових рішень стосовно членів Кабміну.

Нагадаємо, що раніше ВР відмовилася висловити недовіру Кабінету міністрів. 3 грудня рішення про недовіру уряду підтримали 186 народних депутатів при мінімумі в 226 голосів.