ua en ru

Янукович завтра у Львові зустрінеться з Мішелем Платіні

У Львові 12 квітня відбудеться зустріч Президента України Віктора Януковича із президентом УЄФА Мішелем Платіні, що перебуватиме з візитом у Львові з метою розгляду питань підготовки стадіону "Арена-Львів", нового терміналу Львівського аеропорту та логістики проведення операційної частини Євро. Про це під час брифінгу повідомив голова Львівської облдержадміністрації Михайло Костюк, передає прес-служба Львівської ОДА.

Костюк зазначив, що окрім цієї зустрічі планом роботи Президента України у Львові передбачено участь у відкритті нового терміналу МА "Львів" ім. Данила Галицького; участь у нараді з питань розвитку спортивної туристичної та транспортної інфраструктури, створення умов для отримання права на проведення в Україні Зимових Олімпійських та Параолімпійських ігор 2022 р.

"У рамках робочого візиту Президента України також відбудеться зустріч із представниками творчої інтелігенції Львівщини. Головною метою такої зустрічі є залучення еліти до обговорення й прийняття важливих державних рішень у гуманітарній сфері. Очевидно, що такі діалоги з моральними лідерами громад мають вплив на формування гуманітарного середовища держави", - зазначив Костюк.

Голова Львівської облдержадміністрації також зазначив, що Львівська область є невід'ємною частиною, одним із важливих центрів загальнодержавного організму: "Увага Президента України до нашого регіону органічно вкладається в канву загальнодержавних програм розвитку. Інфраструктура, збудована до проведення фінальної частини чемпіонату Європи з футболу 2012 року: стадіон "Арена-Львів", термінал та злітно-посадкова смуга Державного підприємства "Міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького, також відремонтовані автомобільні дороги, автомагістралі до пунктів перетину кордону, готелі та інше - усе це результати реалізації цих програм".

Як повідомляє прес-служба глави держави, Янукович завтра здійснить робочу поїздку до Львівської області.