ua en ru

Янукович під час візиту до Белграду 6-7 червня зустрінеться з Президентом Сербії

Президент України Віктор Янукович під час візиту до Белграду 6-7 червня зустрінеться з Президентом Республіки Сербія Томіславом Ніколичем. Про це повідомив глава Адміністрації Президента України Сергій Льовочкін, передає прес-служба Президента.

Зокрема, програмою візиту передбачені переговори з Президентом Сербії Т.Ніколичем, головою Народної Скупщини Н.Стефановичем та прем'єр-міністром, міністром внутрішніх справ І.Дачичем. Планується обговорити широкий спектр питань розвитку українсько-сербських відносин та визначити шляхи активізації двосторонньої співпраці, передусім у торговельно-економічній та інвестиційній сферах.

У рамках офіційного візиту планується підписання двосторонніх угод щодо співробітництва між Україною та Сербією у сферах залізничного транспорту, сільського господарства, туризму, освіти, культури, а також інвестицій.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час офіційного візиту до Сербії 6-7 червня Віктор Янукович візьме участь у роботі українсько-сербського бізнес-форуму.

Читайте також: Янукович 6-7 червня відвідає Сербію з офіційним візитом для участі в бізнес-форумі