ua en ru

Янукович звільнив Миколу Круглова з посади голови Миколаївської ОДА

Президент України Віктор Янукович звільнив Миколу Круглова з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації.

Президент України Віктор Янукович звільнив Миколу Круглова (на фото) з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації. Про це йдеться в указі глави держави № 3/2014.

"Звільнити Круглова Миколу Петровича з посади голови Миколаївської обласної державної адміністрації у зв'язку з обранням його народним депутатом України", - йдеться в документі.

Нагадаємо, самовисуванець Круглов переміг в окрузі №132 (Первомайськ, Миколаївська область), отримавши 47,85% голосів виборців. Про його намір балотуватися стало відомо в жовтні 2013 р.

Вчора Центральна виборча комісія (ЦВК) зареєструвала Леоніда Даценка і Віктора Пилипишина народними депутатами, обраними в одномандатних виборчих округах (в округах №197 і №223 відповідно).

Круглов був депутатом Верховної Ради IV, V, VI скликань від фракції Партії регіонів. Обіймав посаду першого заступника голови комітету ВР з питань податкової та митної політики.

У 1997 р. Круглов обіймав посаду міністра транспорту, у 1997-1999 рр. - голови Миколаївської облдержадміністрації, у 2000-2001 рр. - першого заступника голови Миколаївської державної податкової адміністрації, а у 2001-2002 рр. - помічника голови Державної податкової адміністрації України.