ua en ru

Янукович закликав відповідально підійти до організації Євробаскету-2015

Президент України Віктор Янукович закликав організаторів проведення чемпіонату Європи з баскетболу у 2015 р. (Євробаскет-2015) відповідально підійти до своєї роботи "з першого дня", не чекаючи контрольних перевірок. Про це він заявив під час засідання Координаційного комітету з підготовки та проведення в Україні фінального турніру чемпіонату Європи 2015 р. за баскетболу, передає кореспондент РБК-Україна.

"Нам треба буде багато попрацювати усім разом. Той ентузіазм, який є у виконавців, що ми так просто і легко все зробимо, я його не поділяю. Я вважаю, що буде напружена і дуже відповідальна робота. Тож кожен на своєму місці з першого дня Не чекаючи окремих якихось вказівок або контрольних перевірок, повинен відпрацювати план виконання тієї ділянки роботи, яка буде доручена і мені персонально особисто доповісти, якщо хочете захистити цей план ", - сказав Президент.

Також Янукович повідомив, що запропонував віце-прем'єр-міністру України Олександру Вілкулу залучити до цієї роботи тих фахівців, які вже мають досвід подібний досвід роботи, в тому числі і Маркіяна Лубківського. "Звичайно, я також хотів би, щоб наша Федерація баскетболу .... спільно з Олександром Вілкулом підключили спортивну громадськість та .... контролювали і якість і терміни виконання тих робіт, які необхідно виконати", - додав Янукович.

Читайте також: Для проведення в Україні Євробаскета-2015 потрібно створити Національне агентство, - Колесніков