ua en ru

Янукович побажав громадянам України щастя та стабільності

Президент України Віктор Янукович привітав громадян України зі святом Великодня і побажав співвітчизникам щастя, успіхів та життя у стабільній державі. Про це повідомляє прес-служба Президента України.

"Хотів би побажати святкового настрою, щоб усім щастило, щоб були здорові, була стабільність в країні, і був урожай", - сказав глава держави після участі у святковому богослужінні в Києво-Печерській лаврі.

Разом із Януковичем на святковому богослужінні були присутні голова Верховної Ради Володимир Литвин, прем'єр-міністр Микола Азаров, глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін, народні депутати, урядовці, голова Київської обласної державної адміністрації Анатолій Присяжнюк, голова Київської міської держадміністрації Олександр Попов.

Прем'єр-міністр також приєднався до святкових привітань.

"Завдяки спільній роботі досягнуто позитивних результатів, що дають змогу підвищувати стандарти життя кожного українця. Розумію, що відбувається це не так швидко, як хотілося б. Але ж нам ніхто нічого не дарує. Все робиться власними силами. Тому сил, терпіння і цілеспрямованості всім нам потрібно багато. І віри, тому що без неї великі справи не здійснюються. Бажаю всім Божого благословення, здоров'я, щастя, злагоди, віри у себе", - зазначив Азаров.

Сьогодні, 15 квітня, православні християни по всьому світу сьогодні відзначають своє головне свято - Великдень, Воскресіння Ісуса Христа.