ua en ru

Янукович привітав працівників СБУ з професійним святом

Президент України Віктор Янукович привітав працівників Служби безпеки України з професійним святом. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"Наша держава упевнено йде шляхом демократичних реформ, здійснюючи гуманізацію вітчизняного законодавства та послідовно будуючи відносини з іншими країнами на принципах рівноправного партнерства. Сьогодення ставить перед Службою безпеки України нові завдання щодо захисту стратегічних інтересів і національної безпеки країни, протидії іноземним спецслужбам, міжнародному тероризму, корупції, забезпечення конституційних прав і свобод наших співвітчизників", - йдеться в вітанні Президента.

Він також висловив вдячність особовому складу Служби безпеки України за високий професіоналізм, патріотизм та вірність службовому обов'язку.

"Мої теплі вітання ветеранам СБУ, які виховали сучасне покоління співробітників і на переломі політичних епох зміцнили основи незалежності Української держави. Бажаю вам і вашим сім'ям доброго здоров'я, благополуччя та успіхів у почесній справі служіння народові України", - додав Віктор Янукович.

Читайте також: Азаров привітав працівників СБУ з професійним святом