ua en ru

Янукович доручив створити депутатську групу для допомоги бізнесу, - Єфремов

Президент України Віктор Янукович доручив депутатам від Партії регіонів створити депутатську групу для допомоги бізнесу. Про це заявив народний депутат України, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов в ефірі "Шустер Live" на телеканалі "Інтер".

"Президент дав доручення: створіть групу в рамках депутатів, нехай ця група зістикується з урядом, нехай наступного тижня - а у нас наступний тиждень - це робота з виборцями - заслухають це питання на територіях, і кожен момент, який є в цьому напрямку, повинен бути розібраний на цій групі, і повинен бути наведений порядок", - заявив Єфремов.

Єфремов повідомив, що він сьогодні вже підписав відповідне подання прем'єр-міністру України Миколі Азарову щодо створення такої групи.

"Ми нагрузили кожного депутата, як вони повинні відпрацювати на наступному тижні з представниками бізнесу. І у вас - я звертаюся до бізнесу - є можливість протягом наступного тижня, всі проблеми позначить, а ми зі свого боку постараємося розібратися в тому, що відбувається, і якщо там є негатив, то постараємося ці питання вирішити", - підкреслив Єфремов.