ua en ru

Янукович доручив Пшонці провести перевірку інформації щодо діяльності голови Хмельницької ОДА Ядухи

Президент України Віктор Янукович доручив генеральному прокурору Віктору Пшонці провести об'єктивну та вичерпну перевірку інформації щодо діяльності голови Хмельницької ОДА Василя Ядухи та голови Великоновосілківської райради Донецької області Валерія Шири. Про це йдеться у дорученні глави держави, даному за результатами його підсумкової прес-конференції, повідомляє прес-служба Президента.

"Пропоную забезпечити повну і неупереджену перевірку інформації, наданої представниками ЗМІ під час прес-конференції, щодо діяльності голови Хмельницької обласної державної адміністрації Василя Ядухи, голови Великоновосілківської районної ради Донецької області Валерія Шири та вжити за результатами перевірки вичерпних заходів реагування відповідно до законодавства", - зазначається у дорученні Віктора Януковича.

Про виконану роботу генпрокурор має доповісти до 20 січня 2012 року.

Низку доручень за підсумками зустрічі Глави держави з представниками ЗМІ отримав прем'єр-міністр Микола Азаров.

Керівник уряду, зокрема, має передбачити під час внесення змін до держбюджету на 2012 рік видатки, необхідні для будівництва другої черги водогону від с. Чернелівка Красилівського району до м. Хмельницький.

Окрім того, Кабмін має забезпечити завершення будівництва Волинського обласного перинатального центру у Луцьку, а також спорудження та реконструкцію автодороги Київ-Черкаси-Дніпропетровськ, зокрема через м. Канів та м. Чигирин.