ua en ru

Янукович доручив Колеснікову та керівникам правоохоронних органів вирішити всі питання безпеки до початку Євро-2012

Президент України Віктор Янукович доручив віце-прем'єр-міністру, міністру інфраструктури Борису Колеснікову та керівникам правоохоронних органів вирішити всі питання безпеки, які ще залишаються, до початку Євро-2012. Про це повідомляє кореспондент РБК-Україна.

"Оскільки нам залишились останні 10 днів до початку Євро-2012, ми за ці 10 днів повинні вже остаточно навести порядок на всіх напрямках. Перш за все, я просив би, Борис Вікторович (Колесніков), разом з керівниками правоохоронних органів розглянути ті питання, що стосуються безпеки, і якщо є щось ще невирішене, це треба врахувати, і я вважаю, що в нас не може бути невирішених питань... Я прошу перевірити, взяти звіти від усіх виконавців. Те, що належить виконати, треба виконати", - сказав Янукович.

Крім того, він зазначив, що керівники обласного рівня повинні особисто оглянути території міст, де буде прийматися Євро-2012. "Я просив би всіх виконавців послати (представників) у наші регіони, де буде проводитися чемпіонат, та допомогти перевірити, і мерів міст, які тут усі присутні - і Київ, і Донецьк, і Харків, і Львів, голови адміністрацій - я вимагаю від вас, щоб ви в ці дні протопали власними, як кажуть, ніжками, подивились й особисто перевірили.. починаючи з аеропортів, кожен квадратний метр - стадіони, готелі - все повинно бути приведено в порядок", - зазначив Президент.

Нагадаємо, раніше Янукович заявив про стовідсоткову готовність України до Євро-2012.