ua en ru

Янукович доручив Кабміну до кінця 2013 р. передати автодороги місцевого значення місцевим органам влади

Президент України Віктор Янукович доручив Кабінету міністрів України до кінця 2013 р. передати автодороги загального користування місцевого значення разом із відповідними фінансовими ресурсами до сфери управління місцевим органам виконавчої влади. Про це повідомляє прес-служба Президента.

"Президент України Віктор Янукович вважає неприпустимим стан справ, що склався у сфері дорожнього будівництва, зокрема стосовно якості автомобільних доріг загального користування та вулиць і доріг комунальної власності. На думку глави держави, настав час запровадити нові підходи у цій сфері та провести її кардинальне реформування", - йдеться в повідомленні.

Також встановлено завдання щодо підготовки пропозицій зі створення, починаючи з 2014 р., у складі держбюджету України Державного дорожнього фонду та забезпечення відповідного його фінансування.
Крім того, Кабміну доручено опрацювати питання щодо виробництва в Україні бітумів високої якості для забезпечення потреб дорожників при застосуванні ними нових технологій при проведенні робіт із будівництва і ремонту автомагістралей.

Нагадаємо, раніше Янукович доручив вжити заходів із протидії легалізації доходів