ua en ru

Янукович доручив Азарову забезпечити фінансування національного проекту "Відкритий світ"

Президент України Віктор Янукович доручив прем'єр-міністру Миколі Азарову забезпечити фінансування національного проекту "Відкритий світ" - створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі національного рівня на базі технологій радіозв'язку четвертого покоління (4G)", щодо впровадження Національної стратегії розвитку освіти в Україні на період до 2021 р. Про це йдеться на сайті глави держави.

"Вжиття в установленому порядку заходів для забезпечення фінансування відповідно до обгрунтованих потреб реалізації національного проекту... з урахуванням визначеної форми участі в ньому держави щодо технічного і методичного супроводу створення інформаційно-комунікаційної освітньої мережі у загальноосвітніх навчальних закладах", - йдеться у дорученні Президента.

Крім того, має бути опрацьоване питання про механізми залучення додаткових фінансових ресурсів для забезпечення реалізації проекту.

Також Азарову доручено опрацювання питання про звільнення від оподаткування імпортного устаткування, необхідного в рамках даного проекту.