ua en ru

Янукович наголошує на необхідності законодавчих змін для поліпшення інвестиційного клімату в Україні, - Хорошковський

Президент України Віктор Янукович наголошує на необхідності прийняття низки законодавчих змін для поліпшення інвестиційного клімату в державі. Про це на брифінгу повідомив перший віце-прем'єр-міністр України Валерій Хорошковський за результатами засідання Ради регіонів, передає офіційний веб-сайт Президента.

Він, зокрема, зазначив, що учасники засідання розглянули питання діяльності бізнесу в Україні, його розвитку та поліпшення умов роботи. Йшлося насамперед про створення сприятливого середовища для роботи як закордонних, так і вітчизняних інвесторів, підкреслив Хорошковський.

"Я акцентував увагу, перш за все, на тому, що без інституційних, законодавчих змін ми не зможемо навести лад у роботі наших перевіряючих структур і правоохоронних органів", - сказав урядовець.

Як зазначив перший віце-прем'єр, йдеться зокрема про законодавче врегулювання порядку проведення перевірок на приватних і державних підприємствах, чітку регламентацію не лише періодів здійснення таких перевірок, а й переліку структур, які матимуть право їх здійснювати.

Зазначимо, Хорошковський також заявив, що Україна візьме до уваги сьогоднішню резолюцію Європарламенту.