ua en ru

Янукович підкреслив важливість розбудови інфраструктури для проведення в Україні Євробаскету-2015

Президент України Віктор Янукович та голова Федерації баскетболу України Олександр Волков обговорили питання розбудови в нашій державі інфраструктури, необхідної для проведення чемпіонату Європи з баскетболу 2015 року, повідомляє прес-служба глави держави.
"Президент поставився до цих питань дуже серйозно... Ми готові працювати і піднімати інфраструктуру не лише баскетбольну, а в цілому спортивну", - сказав голова Федерації баскетболу України після розмови з Президентом.
Янукович наголосив, що створення відповідної інфраструктури є важливим насамперед для перемоги заявки України за право приймати цей престижний турнір, зазначив Волков. Він нагадав, що Україна має серйозних конкурентів у цій боротьбі.
Вибір країни, яка прийматиме у себе цей турнір відбудеться 18 грудня. "Ми маємо представити нашу програму, проекти палаців спорту. Це буде дуже плідна та інтенсивна робота", - відзначив голова Федерації баскетболу України.
Президент України та голова Федерації баскетболу України також обговорили питання, що стосуються збірних команд з баскетболу, перебігу чемпіонату України з цього виду спорту, а також розвитку дитячого баскетболу.