ua en ru

Янукович обговорив з Фюле перспективи надання фінансової допомоги Україні

Президент України Віктор Янукович обговорив з комісаром ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле перспективи надання фінансової допомоги Україні.

Президент України Віктор Янукович (на фото ліворуч) обговорив з комісаром ЄС з питань розширення та європейської політики сусідства Штефаном Фюле (праворуч) перспективи надання фінансової допомоги Україні. Про це повідомила прес-служба Президента України.

Під час зустрічі було продовжено обговорення питань демократичного та мирного врегулювання політичної кризи в Україні, перспектив конституційної реформи та надання фінансово-економічної допомоги Україні з боку ЄС та міжнародних фінансових організацій.

"Президент наголосив на важливості відновлення атмосфери довіри між владою, опозицією та громадянським суспільством, а також неухильного дотримання чинного законодавства", - йдеться у повідомленні.

Янукович відзначив конструктивне залучення ЄС та Ради Європи до процесу стабілізації ситуації в країні.

Нагадаємо, сьогодні на прес-конференції в Києві Фюле заявив, що Захід прагне стати найбільшим донором економічної допомоги Україні, але для отримання цієї допомоги Україні потрібно провести реформи.

Янукович обговорив з Фюле перспективи надання фінансової допомоги Україні

Фото: прес-служба Президента України