ua en ru

WikiLeaks виклала у вільний доступ скандальну книгу про Трампа

WikiLeaks виклала у вільний доступ скандальну книгу про Трампа Фото: Дональд Трамп (The White House)

У вільний доступ "злили" книгу американського журналіста про Трампа

Міжнародна організація WikiLeaks оприлюднила скандальну книгу американського журналіста Майкла Вольффа "Вогонь і лють: в Білому домі Трампа", передає Chicago Tribune.

Повідомляється, що книга про президента США Дональда Трампа опинилася у вільному доступі на сторінці WikiLeaks в Twitter. Зокрема, організація розмістила посилання на книгу у форматі PDF на Google-диск. Передбачається, що WikiLeaks через це можуть притягнути до відповідальності за порушення авторських прав.

Також повідомляється, що збитки від публікації книги у вільному доступі оцінюються більш ніж в 150 тис. доларів. У книзі наводяться інтерв'ю колишнього головного радника Трампа Стіва Беннона, а також сенсаційні заяви про те, що команда Трампа була шокована перемогою на виборах, що президент був злий у зв'язку з тим, що багато знаменитостей проігнорували його інавгурацію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що США радника Трампа виставили зі студії після перерваного інтерв'ю. Зокрема, в ході програми він захищав Трампа від звинувачень, висунутих у книзі "Вогонь і лють", про можливі порушення в роботі Білого дому.