ua en ru

У США радника Трампа виставили зі студії після перерваного інтерв'ю

У США радника Трампа виставили зі студії після перерваного інтерв'ю Фото: Стівен Міллер (whitehouse.gov)

Охорона виставила радника Білого дому Стівена Міллера зі студії телеканалу CNN

Охорона виставила радника президента США Дональда Трампа Стівена Міллера зі студії телеканалу CNN після того, як ведучий перервав інтерв'ю. Про це з посиланням на представника телеканалу повідомляє CBS.

За даними співрозмовника видання, таке рішення було ухвалено після того, як радник Трампа відмовився добровільно залишити студію.

Зазначено, що Міллер у ході програми захищав президента від звинувачень, висунутих у новій книзі журналіста Майкла Вулффа "Вогонь і лють" про можливі порушення в роботі Білого дому.

"Інтерв'ю стало настільки спірним, що ведучий перервав інтерв'ю і сказав, що Міллер лише витрачає час своїх глядачів", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що в ході інтерв'ю Міллер став звинувачувати CNN у створенні фейковий новин, як це неодноразово робив і сам американський президент.

Після виходу програми Трамп у своєму Twitter написав, що Міллер "знищив" у ході інтерв'ю ведучого.

"Подивіться на ненависть і несправедливість цього прислужника СNN!" - сказав президент.

Нагадаємо, раніше колишній радник президента США Дональда Трампа Стів Беннон відмежувався від критичних коментарів про сина чинного глави держави - Трампа-молодшого, котрі він дав авторові книги про Білий дім.