ua en ru

WikiLeaks оприлюднив аудіозаписи з серверів Демократичної партії США

WikiLeaks оприлюднив аудіозаписи з серверів Демократичної партії США Фото: WikiLeaks продовжує публікувати дані з сервером американських демократів

Організація надала відкритий доступ до інформації у своєму повідомленні

Портал Wikileaks оприлюднив аудіозаписи, викачані з серверів Національного комітету Демократичної партії (NDC) США. Про це організація повідомила у своєму Twiitter.


У повідомленні міститься посилання на базу даних отриманих в результаті злому аудіозаписів.WikiLeaks оприлюднив аудіозаписи з серверів Демократичної партії США

Нагадаємо, 22 липня на порталі були опубліковані тисячі листів з сервера демократів. Після публікації голова Національного комітету демократів (DNC) США Деббі Вассерман Шульц оголосила, що піде у відставку, оскільки публікація розкрила змову в керівництві партії, які умисно перешкоджали кампанії колишнього кандидата в президенти США Берні Сандерс заради просування Хілларі Клінтон.

Після цього менеджер передвиборної кампанії Хілларі Клінтон Роббі Мук заявив, що витік документів був допущений "росіянами з метою допомогти Дональду Трампу".