ua en ru

Вибухи біля автобуса "Боруссії": поліція отримала докази провини підозрюваного росіянина

Вибухи біля автобуса "Боруссії": поліція отримала докази провини підозрюваного росіянина Фото: поліція Німеччини

Поліція заявила про виявлення записок підозрюваного з планом дій

Поліція отримала докази провини виходця з Росії, затриманого за підозрою в організації вибухів у Дортмунді (Німеччина) біля автобуса футбольного клубу "Боруссія". Про це повідомляє Deutsche Welle.

Так, повідомляється, що поліція має у своєму розпорядженні записки, нібито власноруч написані затриманим, у яких німецькою та російською мовами детально розписується, зокрема, те, на яких радіочастотах потрібно дистанційно активувати вибухові пристрої, а також яким чином слід вивчити місце злочину. У записках фігурує слово "кущі", а вибухівка була закладена саме у кущах біля дороги, якою рухався автобус футбольного клубу.

Нагадаємо, раніше затриманий за підозрою в організації атаки на автобус футбольного клубу "Боруссія" в Дортмунді заперечував свою провину.

Як повідомлялося, у Німеччині затриманий ймовірний виконавець вибухів у автобуса дортмундського футбольного клубу "Боруссія", яким виявився виходець з Росії. За інформацією прокуратури ФРН, підозрюваним є 28-річний Сергій В., який має німецьке та російське громадянство.