ua en ru

Вибухи під Вінницею: відновлено навчальний процес у школах Калинівки

Вибухи під Вінницею: відновлено навчальний процес у школах Калинівки Фото: вибухи під Вінницею (УНІАН)

Відкритих вогнищ горіння немає, спостерігається одиночна детонація боєприпасів

Відновлений навчальний процес у школах Калинівки, який був припинений через вибухи на складах з боєприпасами у Вінницькій області. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС).

"Станом на 12:00 2 жовтня 2017 року відкритих вогнищ горіння немає, спостерігається одиночна детонація боєприпасів. Відновлено навчальний процес у школах Калинівки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, одна школа в селі Павлівка, де проводяться відновлювальні роботи, залишається закритою до 9 жовтня 2017 року.

Відзначимо, для проведення розвідки та гасіння пожежі на території військового складу притягнуто 9 пожежних танків, 5 інженерних машин розгородження МО України.

Крім того, авіацією ДСНС з початку робіт було здійснено 48 вильотів (скинуто 384 тонни води). В 18:00 29 вересня 2017 року авіація ДСНС закінчила роботу по гасінню пожеж на території військового складу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після вибухів на військових складах у Вінницькій області рятувальники продовжують розмінування території військової частини в Калинівці.