ua en ru

Вибухи під Вінницею: "Укрзалізниця" повідомляє про затримку понад 20 поїздів

Вибухи під Вінницею: "Укрзалізниця" повідомляє про затримку понад 20 поїздів Фото: залізниця (Pixabey)

З вибухів УЗ змінила маршрут прямування 85 пасажирських поїздів

У зв'язку з надзвичайною ситуацією на військових складах у Вінницькій області в дорозі затримуються більше 20 пасажирських поїздів. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки голови "Укрзалізниці" Євген Кравцов, передає прес-служба УЗ.

Повідомляється, що за останні дві доби УЗ змінила маршрут прямування 85 пасажирських поїздів. Час затримки залізничного транспорту в шляху становить від 30 хвилин до 14 години.

"В умовах надзвичайної ситуації "Укрзалізниця" не скасувала жодного поїзда. Працюємо в посиленому режимі й додаємо всі зусилля, щоб пасажири дісталися до місця призначення. Зокрема, на одноколійних ділянках віддаємо перевагу пасажирським поїздам перед вантажними. Просимо пасажирів поставитися з розумінням до тих непростих умов подорожі, викликані незалежними від "Укрзалізниці" обставинами", - повідомив Кравцов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з вибухами під Вінницею повністю закритий для руху поїздів залізничний перегін Сосонка-Калинівка.

"Рух поїздів не здійснюється по обох коліях перегону. Евакуйовані працівники чотирьох залізничних станцій Калинівка-1, Калинівка-2, Гулівці, Холоневська і роз'їзд Сальницкий", - йдеться в повідомленні.