ua en ru

Вибухи під Вінницею: поліція затримала трьох мародерів у Калинівці

Вибухи під Вінницею: поліція затримала трьох мародерів у Калинівці Фото: Олександр Фацевіч (mvs.gov.ua)

У поліції заявили, що поки немає потреби в комендантській годині в Калинівці

Поліція затримала трьох осіб в одному з населених пунктів неподалік від Калинівки і встановлює їх причетність до можливого мародерства. Про це заявив заступник голови Національної поліції Олександр Фацевіч, передає "112 Україна".

"Зараз в одному з населених пунктів затримано трьох осіб, у них були якісь речі, алкогольні напої. Ми встановлюємо, чиї це речі, чи причетні вони до викрадення майна", - зазначив Фацевіч.

Крім того, за його словами, поки немає потреби у введенні комендантської години в Калинівці.

"Поки не буде ніякої комендантської години, поліція і військовослужбовці працюватимуть у штатному режимі, в посиленому варіанті несення служби. Хіба що десь буде рекомендовано менше перебувати на вулиці", - додав Фацевіч.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що до кінця дня ситуація у Калинівці (Вінницька область) буде покращена. За його словами, як тільки пожежа буде локалізована, почнеться розмінування. Гройсман зазначив, що зараз створено спеціальний штаб, завдання якого полягає у проведенні всіх технічних робіт, відновленні пошкоджених об'єктів та допомозі постраждалим.