ua en ru

Вибухи під Вінницею: у МВС заявили про припинення неконтрольованих детонацій і пожеж

Вибухи під Вінницею: у МВС заявили про припинення неконтрольованих детонацій і пожеж Фото: вибухи під Вінницею (УНІАН)

Відбуваються підриви окремих вибухонебезпечних предметів під мінними тралами

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) заявили про припинення неконтрольованих вибухів у Калинівці Вінницької області та виникнення пожеж. Про це повідомляє прес-служба МВС у Facebook.

"Неконтрольованих вибухів і виникнення осередків пожеж на технічній території арсеналу не спостерігається", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, під час роботи важкої інженерної техніки військових груп розмінування відбуваються підриви окремих вибухонебезпечних предметів під мінними тралами

Так, зведеним піротехнічним загоном ДСНС України (108 чоловік і 41 одиниць техніки) обстежено 1,7 тис. гектарів території, спільно з представниками Національної поліції здійснюється подвірний обхід і виконуються заявки від населення щодо вилучення вибухонебезпечних предметів.

Наголошується, що виконано 140 заявок з 174, виявлено та вилучено понад 110 вибухонебезпечних предметів. Крім того, авіацією ДСНС з початку робіт здійснено 38 скидів (304 тонни води).

#Калинівка: Неконтрольованих вибухів та виникнення осередків пожеж на технічній території арсеналу не спостерігаєтьс...

Опубліковано МВС України 29 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінницькій області співробітники поліції виявили понад 70 фактів пошкодження та руйнування будівель в результаті вибухів на складі боєприпасів в Калинівці.