ua en ru

Вибухи в Києві стали результатом конфлікту на незаконній забудові

Вибухи в Києві стали результатом конфлікту на незаконній забудові Фото: місце події

Співробітники КМДА намагалися демонтувати незаконно збудований ангар

Вибухи в Києві, які відбулися сьогодні у Дніпровському районі, стали результатом конфлікту на незаконній забудові. Про це в Facebook повідомила журналістка Ірина Ковальчук.

"Сьогодні вранці навпроти Інституту Хімії на Харківському шосе співробітники Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища КМДА приступили до демонтажу незаконного споруди (ангара), яке за документами мало в оренду земельну ділянку на 300 кв. м, без права на будівництво та встановлення Мафів. Насправді нахабні підприємці захопили понад 500 кв. метрів, а свою охорону озброїли гранатами. Перші дві гранати полетіли під автобус, який перевозить "зелених чоловічків" "Благоустроя", - повідомила Ковальчук.

За словами очевидця події, сутичка з представниками забудовника почалася після спроби розібрати ангар: "Коли почали розбирати ангар, сталася сутичка з представниками забудовника. Почалися провокації, після сутички кинули дві гранати під автобус".

2 ГРАНАТЫ ВЗОРВАЛИ НА НЕЗАКОННОЙ СТРОЙКЕ НА ХАРЬКОВСКОМСегодня утром напротив Института Химии на Харьковском шоссе сотр...

Опубликовано Ириной Ковальчук 15 января 2016 г.

Нагадаємо, поліція порушила кримінальну справу за фактом бійки в Оболонському районному суді Києва.