ua en ru

Вибухи боєприпасів в Абхазії: кількість постраждалих збільшилася до 60

Вибухи боєприпасів в Абхазії: кількість постраждалих збільшилася до 60 Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

У "Міністерстві оборони" невизнаної Абхазії повідомили, що вибухи припинилися

Вибухи на складі боєприпасів "Міністерства оборони" невизнаної Абхазії припинилися, в результаті аварії постраждали 60 осіб. Про це повідомляє ТАСС.

"Вибухи на складі припинилися, "міністр оборони" Мераб Кішмарія побував на місці події, також до місця НП підійшли співробітники "МНС", "МВС" і "прокуратури", які проводять огляд для того, щоб детально розібратися в причинах події", - розповів представник "Міністерства оборони" Роланд Джоджуа.

З його слів, на території складу кілька будівель (одна з них з боєприпасами) пошкоджені дуже сильно, ніхто з військовослужбовців, які охороняли об'єкт, не постраждав.

Як повідомив "міністр охорони здоров'я" Тамаз Цахнакія, у результаті вибухів постраждали до 60 осіб.

"У Гудаутську районну лікарню доставлено 42 людини, в Сухумську республіканську лікарню - 11. З них госпіталізовано 27 осіб: п'ятьох прооперували, їхній стан стабільно важкий. В інших осколкові поранення середнього ступеня тяжкості", - сказав Цахнакія.

Нагадаємо, 2 серпня на складах боєприпасів "Міністерства оборони" невизнаної Абхазії неподалік від селища Приморське стався вибух боєприпасів.