ua en ru

Через вибухи в Сватове тимчасово змінено маршрути низки поїздів

Через вибухи в Сватове тимчасово змінено маршрути низки поїздів Фото: Сватове

Змінено маршрути дослідження поїздів Київ – Лисичанськ – Київ і Харків – Лисичанськ – Харків

У зв'язку з подіями в Сватове Луганської області відбувся тимчасові зміни в маршрутах дослідження пасажирських поїздів Київ - Лисичанськ - Київ і Харків - Лисичанськ - Харків. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

Пасажирський поїзд № 531 сполученням Київ - Лисичанськ у місто Куп'янськ буде рухатися за існуючим розкладом. Далі пройде через залізничні станції населених пунктів Червоний Лиман - Попасна - Лисичанськ - Рубіжне.

Пасажирські поїзди № 410 та № 610 сполученням Харків - Лисичанскбудут слідувати через залізничні станції населених пунктів Родзинки - Червоний Лиман - Попасна - Лисичанськ - Рубіжне. На залізничну станцію Куп'янська потяги не будуть заходить.

На залізничних станціях Червоного Лиману і Попасній заплановані технічні зупинки з можливістю посадки і висадки пасажирів. Придбання квитків пасажирами на цих станціях буде організовано в самих поїздах.

Пасажирський поїзд № 532 сполученням Лисичанськ - Київ з Червоного Лиману буде йти до залізничної станції Куп'янська, далі по існуючому маршруту.

Крім того, пасажирські поїзди № 410 та № 610 сполученням Лисичанськ - Київ будуть слідувати до залізничної станції Красного Лиману, потім Ізюм - Харків, без концерту на залізничну станцію Куп'янська.

Зазначимо, рух приміських дизель-поїздів на ділянці Сватове - Попасна тимчасове припинилося.

Нагадаємо, вчора, 29 жовтня, близько 19:45 на території складу боєприпасів об'єднаного польового складу Збройних Сил України під Сватове Луганської області сталася пожежа, через яку почали вибухати снаряди.

За останніми даними ГУМВС у Луганській області, в результаті подій в Сватове загинули 2 людини (місцева мешканка і військовослужбовець), отримали поранення і тілесні ушкодження 5 осіб (4 військових і 1 місцевий житель). Зазначимо, через події частина жителів Сватове евакуювали.