ua en ru

Після вибуху в Балаклії військові посилили охорону оборонних об'єктів, - СБУ

Після вибуху в Балаклії військові посилили охорону оборонних об'єктів, - СБУ Фото: вибухи у Балаклії

Спецслужби знаходяться в стані підвищеної уваги

Після вибуху на складі боєприпасів в Балаклії військові посилили охорону важливих оборонних об'єктів. Про це сьогодні під час брифінгу повідомив керівник апарату голови Служби безпеки України (СБУ) Олександр Ткачук, передає кореспондент РБК-Україна.

"СБУ, нашою військовою контррозвідкою у взаємодії з ВСУ, Генеральним Штабом проведена комплексна оцінка стану захищеності наших об'єктів, які мають особливе важливе оборонне значення. За результатами цієї оцінки були відпрацьовані відповідні рекомендації щодо посилення охорони і прийняття додаткових заходів", - заявив Ткачук.

За його словами, зараз правоохоронці та військові перебувають у стані підвищеної уваги для недопущення подібних інцидентів у майбутньому.

При цьому Ткачук зазначив, що в СБУ поки не можуть оприлюднити результати розслідування вибуху в Балаклії, проте основною версією досі залишається диверсія, спланована спецслужбами Російської Федерації.

Нагадаємо, голова комітету Верховної Ради з питань національної безпеки і оборони Сергій Пашинський заявив, що через пожежу на військовому арсеналі в Балаклії Україна втратила боєприпасів на 1 млрд доларів.