ua en ru

Вибух на заводі феєрверків в Індонезії: кількість жертв досягла 47 осіб

Вибух на заводі феєрверків в Індонезії: кількість жертв досягла 47 осіб Фото: вибух (УНІАН)

Поліція розслідує причини пожежі в Індонезії

Кількість загиблих в результаті вибуху на заводі феєрверків в Індонезії в Тангерангу досягла 47 чоловік. Про це повідомляє The Associated Press у Twitter.

"Поліція заявляє, що число загиблих в Індонезії від вибуху на заводі феєрверків зросла до 47 осіб", - йдеться в повідомленні.

Так, вибух на заводі феєрверків стався в районі на захід від столиці Індонезії Джакарти. У поліції підкреслюють, що розслідують причину пожежі та допитують свідків інциденту.

За словами очевидців, найбільший вибух стався приблизно в 10:00 ранку, а потім по всьому кварталу пролунали більш дрібні вибухи. У поліцейському звіті говориться, що після вибуху поширилася пожежа і що дах заводу впав.

Наголошується, що завод працював менше двох місяців. На заводі працювало понад 100 співробітників. За інформацією місцевого чиновника, хоча у заводу був дозвіл на роботу, стандарт відстані функціонування заводу від житлових районів був порушений.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Індонезії в Тангерангу стався вибух на заводі з виробництва феєрверків, в результаті якого загинули 27 людей, ще 35 отримали поранення.