ua en ru

Вибух в Тернополі: поліція розповіла подробиці

Вибух в Тернополі: поліція розповіла подробиці Фото: поліція (instagram.com/patrolpolice_ua)

Подію внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 271 КК

Національна поліція розповіла подробиці вибуху газової суміші на комбінаті в Тернополі. Про це повідомляє прес-служба поліції Тернопільської області.

"Виїздом на місце події було встановлено, що в результаті ймовірного порушення технологічного процесу стався вибух, в результаті якого під завалами опинився чоловік", - розповідає начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області Віктор Маслей.

Відзначається, що протягом деякого часу тривала пошуково-рятувальна операція. З-під завалів рятувальники витягли чоловіка, 1955 року народження, на момент вибуху він займався виготовленням залізобетонних плит. Потерпілий був живий і у свідомості. Його передали в руки медиків.

В даний час здійснені всі заходи для запобігання обвалення конструкції. Буде також проведено обстеження будівлі, засідання відповідних комісій для прийняття рішення про експлуатацію даної будівлі.

За попередньою інформацією, в результаті вибуху обвалилася покриття цеху. Орієнтовно пошкоджено дах площею 800 кв м. Для пошуку людей рятувальники залучали кінологічний підрозділ.

Наголошується, що подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 271 КК україни - порушення вимог законодавства про охорону праці. Триває слідство.

Вибух в Тернополі: поліція розповіла подробиціВибух в Тернополі: поліція розповіла подробиціВибух в Тернополі: поліція розповіла подробиці

Фото: у Тернополі стався вибух (tp.npu.gov.ua)

Нагадаємо, у четвер, 14 грудня 2017 року, о 19:20 у Тернополі на території комбінату "Будіндустрія", бетонно-формувальному цеху, стався вибух газової суміші.