ua en ru

У Чернігівській області стався вибух на полігоні, є загиблі

У Чернігівській області стався вибух на полігоні, є загиблі Фото: сьогодні стався вибух на полігоні у Чернігівській області

Двоє військових загинули, ще один отримав поранення

Під час перерви в ході обладнання військового полігону у смт Гончарівське (Чернігівської область) сьогодні, 9 червня, на неперевіреній ділянці місцевості, де розташовано мішеневі поля, троє військовослужбовців розпалили вогнище, після чого стався вибух невідомого предмету. Про це повідомляє прес-служба Генерального штабу Збройних сил України на сторінці в Facebook.

"Внаслідок вибуху троє військовослужбовців отримали поранення. Їх було негайно евакуйовано до медичного закладу у місто Чернігів", - зазначається у повідомленні.


Як зазначається, близько 12 години двоє військовослужбовців померли від отриманих травм. Стан здоров’я третього - задовільний.

Повідомляється, що з метою з’ясування причин та обставин трагедії, на місці події працюють комісія та правоохоронні органи.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у результаті ДТП у Чернігівській області, п'яний водій наїхав на пішоходів, троє загиблих.