ua en ru

Вибухи на похороні в Кабулі: кількість постраждалих зросла до 119 осіб

Вибухи на похороні в Кабулі: кількість постраждалих зросла до 119 осіб Фото: вибухи на похороні в Кабулі

В результаті вибуху був поранений міністр охорони здоров'я Афганістану

Кількість постраждалих під час вибухів на похоронах сина сенатора в Кабулі, Афганістан, зросла до 119 осіб. Про це повідомляє CNN, посилаючись на прес-секретаря міністерства охорони здоров'я.

"В Кабулі, Афганістан, 7 осіб були вбиті, а ще 119 поранено в суботу, 3 червня 2017 року, під час вибухів на похоронах учасника протесту Салема Изадьяра, вбитого в столиці Афганістану днем раніше під час антиурядових демонстрацій", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, терористична організація "Талібан" заперечує відповідальність за вибухи на похоронах Салема Изадьяра, сина Мохаммада Алам Изад'яра, першого заступника голови афганського сенату.

Крім того повідомляється, що в результаті вибуху був поранений міністр охорони здоров'я Афганістану. Так, чиновник отримав легкі поранення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час похорону Кабулі (Афганістан) сьогодні, 3 липня 2017 року, сталася серія вибухів, є загиблі. Очевидці повідомляли різні цифри загиблих - від 12 до 18 осіб. Йшлося також про 18 поранених.