ua en ru

Вибух і стрілянина в Австралії: ліквідовано бойовика, що поранив 3 поліцейських

Вибух і стрілянина в Австралії: ліквідовано бойовика, що поранив 3 поліцейських Фото: поліція Австралії

Поліція звільнила заручницю в австралійському місті Мельбурн

Поліція Австралії застрелила бойовика, що взяв жінку в заручники і відкрив вогонь по представниках правоохоронних органів у Мельбурні. Про це повідомляє Reuters.

"Австралійська поліція в понеділок застрелила бойовика в місті Мельбурні, який взяв жінку в заручники, після чого підстрелив 3 офіцерів поліції", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, чоловік відкрив вогонь по поліцейських в багатоквартирному будинку в престижному передмісті Брайтона.

Так, правоохоронці намагались вести переговори з чоловіком, який взяв жінку в заручники. Після того, як переговори провалилися, чоловік вийшов з укриття і почав стріляти в поліцію, поранивши трьох офіцерів, перш ніж його застрелили.

У поліції заявили, що однією з версій розслідування є тероризм. Охраниики правопорядку також розслідують повідомлення про телефонний дзвінок до редакції одного з місцевих каналів, в якому говорилося, що інцидент був пов'язаний з "Ісламським державою".

"Заручниця була врятована, а вогнепальні поранення офіцерів не несуть небезпеки для їхніх життів", - резюмували в поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в австралійському Мельнбурне стався вибух і перестрілка в одному з житлових будинків, є жертви і постраждалі.