ua en ru

Вибух під Майорським: в лікарні помер постраждалий чоловік

Вибух під Майорським: в лікарні помер постраждалий чоловік Фото: вибух (Pixabey)

Травми постраждалого виявилися несумісними з життям

Чоловік, який підірвався поблизу Майорська в п'ятницю, 7 липня, помер від ран в лікарні Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Донецькій обл. на своїй сторінці в Facebook.

"Травми 38-річного жителя селища Жованка, який постраждав в результаті вибуху на сільській дорозі між Майорським і Зайцевим, виявилися несумісними з життям", - йдеться в повідомленні.

Чоловік, який підірвався біля Майорська, помер від ран Травми 38-річного мешканця селища Жованка, який постраждав внасл...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції в Донецькій області 7 липня 2017 р.

Також наголошується, що зараз тіло загиблого направлено до місцевого моргу.

Як повідомлялося раніше, в п'ятницю, 7 липня, поблизу Майорського стався вибух, в результаті чого були поранені дві людини.

"У Бахмутське відділення поліції надійшло повідомлення про те, що на сільській дорозі між с. Зайцеве і с. Майорське в результаті вибуху невстановленого предмета постраждали двоє людей", - повідомили в Нацполіціі.

Незабаром після події, на місце виїхала слідчо-оперативна група Бахмутського відділу поліції. Крім цього, додали правоохоронці, в даний час особи потерпілих вже встановлено.

"Це 36-річна жінка і 38-річний чоловік, обидва - жителі селища Жованка. Зараз жінку каретою швидкої допомоги доставили в лікарню Бахмута. Обставини події і стан постраждалих встановлюються", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в Луганську під час вибуху невідомого предмета була травмована дитина.