ua en ru

Вибух у Маріуполі: поранені дві людини

Вибух у Маріуполі: поранені дві людини Фото: у Маріуполі вибухнула граната

На Східному в Маріуполі вибухнула граната

На Східному в Маріуполі сьогодні, 6 липня, о 00:29 пролунав потужний вибух, в результаті якого два хлопця, які опинилися на вулиці Київській, 3, поруч з епіцентром подій, отримали поранення, передає місцеве видання 0629.com.ua.

За даними медичної служби, з численними осколковими пораненнями всього тіла двоє чоловіків були госпіталізовані в лікарню №9 у важкому стані. У одного з постраждалих серйозне поранення ока.

Крім цього, джерело видання в міліції підтвердив факт вибуху на Східному.
У прес-службі Маріупольського ГУ ГУМВС України в Донецькій області уточнили, що вибухнула граната.

06 липня після 00.00 в чергову частину Маріупольського МУ надійшло повідомлення від жителів про те, що на вулиці Київській вибухнула граната. Через кілька хвилин на лінію 102 зателефонували медики і повідомили про те, що в міську лікарню з різними пораненнями доставлені громадяни, 1992 та 1993 років народження.

На місці вибуху міліціонери виявили та вилучили металевий фрагмент. Крім того, була виявлена воронка від вибуху і сліди бурого кольору.

Даний факт кваліфіковані за ч. 2 ст. 15 год. 2 ст. 115 "Замах на умисне вбивство" Кримінального кодексу України. В даний час правоохоронці встановлюють обставини події.

Нагадаємо, на Бахмутській трасі в районі 29-го блокпоста Луганської області 4 липня в результаті вибуху загинули три бійця антитерористичної операції, ще 3 отримали поранення.