ua en ru

Вибух у Києві: слідчі відпрацьовують шість версій

Вибух у Києві: слідчі відпрацьовують шість версій Фото: вибух у Києві (Victoria Navrotskaya facebook.com)

Вибух у Києві розслідується за статтею про навмисне вбивство

Слідчі відпрацьовують шість версій вибуху в центрі Києва 8 вересня. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ України Зорян Шкіряк в Facebook.

"Відпрацьовуються всі можливі версії події: навмисне вбивство, терористичний акт, російські спецслужби, бізнес-кримінальні розборки, особиста неприязнь, особиста помста тощо", - написав Шкіряк.

Він зазначив, що злочин розслідується за статтею "навмисне вбивство", але його можуть перекваліфікувати в "терористичний акт".

Увага! Стосовно вчорашнього резонансного злочину на Бесарабській площі. За попередніми висновками експертів, потужність...

Опубліковано Зоряном Шкіряком 9 вересня 2017 р.

Нагадаємо, вибух у центрі Києва стався 8 серпня 2017 року в районі Бессарабської площі. Спікер Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що в результаті вибуху загинув доброволець Тимур Махаурі.

"Ця особа досить відома в кримінальних колах, його звати Тимур Махаурі. Він громадянин Грузії", - сказав Шевченко, підтвердивши, що загиблий служив у чеченському добровольчому батальйоні ім. Джохара Дудаєва, який воює на Донбасі на стороні українських військових.