ua en ru

Вибух у Києві: у КМДА вирішують питання з відселенням постраждалих

Вибух у Києві: у КМДА вирішують питання з відселенням постраждалих Фото: вибух у Києві (Pixabay)

Поліція забезпечить чергування біля будинку

У Київській міській державній адміністрації (КМДА) вирішують питання з відселенням постраждалих у результаті вибуху в житловому будинку в Голосіївському районі Києва. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook написав заступник голови КМДА Петро Пантелєєв.

"На вулиці Бурмистренко, 12 (Голосіївський район) стався вибух. На жаль, є загибла - жінка похилого віку. Причини зараз визначаються. Працюють рятувальники ДСНС і КАРС (Київська служба порятунку, - ред.). Поліція повинна забезпечити чергування біля будинку. Зараз визначаємо, в яких квартирах можуть залишатися люди, а в яких - потребують відселення до завершення реконструкції", - повідомив чиновник.

На вулиці #Бурмістренка, 12 (Голосіївський район) стався вибух. На жаль, є загибла - літня жінка. Причини зараз визнача...

Опубліковано Petr Panteleev 26 липня 2017 р.

Нагадаємо, в інтернеті з'явилися відео наслідків вибуху в житловому будинку в Голосіївському районі Києва.

Раніше повідомлялося, що в Києві стався вибух в житловому будинку, проводиться евакуація. "Ми не можемо сказати у зв'язку з чим. Вибух стався на другому поверсі, в результаті чого сталося руйнування перекриття між першим і другим поверхом, і в результаті вибуху сталася пожежа", - повідомила РБК-Україна керівник прес-служби ДСНС Світлана Водолага.