ua en ru

Вибух у Харкові стався внаслідок детонації гранати, - поліція

Вибух у Харкові стався внаслідок детонації гранати, - поліція Фото: вибух у Харкові (facebook.com police.kharkov)

У Харкові біля аптеки вибухнула граната направленої дії

Вибух у Харкові по вулиці Клочковській стався внаслідок детонації гранати направленої дії. Про це на місці події повідомив начальник обласного управління Нацполіції Олег Бех, повідомляється на сторінці у Facebook випуску новин місцевого телеканалу ОТБ Новини "Сьогодення".

Так, за попередніми висновками фахівців, біля аптеки вибухнула граната направленої дії.

"Як повідомила жінка, вона займається прибиранням тут, в аптеці. Після того, як вона справила прибирання, вона спускалася вниз. Побачила на сходах Польщею пакет. Попросила свого онука, щоб він відійшов на кілька сходинок вище. Підійшла до цього пакету. Всередині вона побачила металевий предмет, який вона взяла. Він випав у неї з рук, після чого стався вибух" - повідомив Бех.

За попередніми висновками фахівців, біля аптеки вибухнула граната направленої дії. Про це на місці події повідомив начал...

Опубліковано Новини "Сьогодення" 29 січня 2018 р.

Крім того, зазначається, що у постраждалої жінки під час вибуху відірвало два пальці на руці. Наразі стан постраждалих оцінюють як задовільний.

Офіційно. За повідомленням ГУ Національної поліції у Харківській області, під час вранішнього вибуху на вул. Клочківські...

Опубліковано Новини "Сьогодення" 29 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що внаслідок вибуху у Харкові біля супермаркету постраждали дві особи.