ua en ru

Вибух у Харкові: міліція кваліфікувала інцидент як хуліганство

Вибух у Харкові: міліція кваліфікувала інцидент як хуліганство Фото: міліція призначила експертизу на місці вибуху в Харкові

На місці події не виявлено вибухові речовини

На місці вибуху під гуртожитком ХПІ в Харкові елементи вибухових пристроїв не виявлено, інцидент кваліфіковані як хуліганство. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в Харківській обл.

"При виїзді встановлено, що на вулиці Целіноградській знаходиться 5-поверхова будівля гуртожитку, біля якого на відстані 25 метрів виявлена воронка діаметром 60 см і глибиною 20 см. Під час огляду місця події працівники міліції не виявили жодних частин вибухових елементів, пристроїв чи боєприпасів", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що призначена експертиза, за результатами якої буде встановлено характер виникнення воронки. Міліція вживає заходи щодо встановлення осіб, причетних до правопорушення.

Відзначимо, в результаті події ніхто не постраждав.

Факт події внесено в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше в Станично-Луганському районі Луганської обл. під час вибуху гранати загинув місцевий житель.