ua en ru

У Харкові під гуртожитком ХПІ прогримів вибух

У Харкові під гуртожитком ХПІ прогримів вибух Фото: вибуховою хвилею вибило скло в гуртожитку (057.ua)

Під будівлею гуртожитку виявлена воронка

Вчора близько 22:30 в Харкові під гуртожитком НТУ "Харківський політехнічний інститут" прогримів вибух, мешканці гуртожитку виявили воронку прямо під будівлею, передає місцевий сайт 057.ua.

За даними видання, вчора ввечері жителі мікрорайону Олексіївка почули потужний вибух, в одному з гуртожитків від вибухової хвилі вилетіли шибки. Мешканці гуртожитку НТУ ХПІ по вулиці Целіноградській, 48 виявили воронку прямо під стінами будівлі.

В ГУМВС України в Харківській обл. поки не коментують інцидент.

"Правоохоронці з'ясовують природу виникнення цієї воронки", - повідомила в. о. ЦГЗ ГУ МВСУ в Харківській області Оксана Калмикова.

Повідомляється, що міліція виїхала на місце події за зверненням жителів Павлового поля та Олексіївки. Про результати перевірки буде повідомлено додатково.

У Харкові під гуртожитком ХПІ прогримів вибух

Фото: імовірна воронка від вибуху (057.ua)

Нагадаємо, раніше в Києві вночі невідомі підірвали гранату у дворі будинку. "В одному з кооперативів Дарницького району столиці опівночі пролунав вибух. Невідомі кинули у двір приватного домоволодіння вибуховий пристрій. Вибухом було пошкоджено паркан і фасад будинку, постраждалих немає", - йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України в місті Києві.