ua en ru

Вибух у Донецьку: опубліковано фото наслідків

Вибух у Донецьку: опубліковано фото наслідків Фото: Донецьк в окупації (facebook.com OpasnajaIgra)

За попередніми даними, постраждали дві людини

Опубліковано фото наслідків з місця вибуху в окупованому проросійськими бойовиками Донецьку. Фото оприлюднили сепаратистські ЗМІ.

Зазначимо, згідно з останньою інформацією, в житловому будинку на вулиці Червоноармійській стався вибух побутового газу. За попередніми даними, постраждали дві людини. За словами очевидців, вибух був досить потужним.

Вибух у Донецьку: опубліковано фото наслідківВибух у Донецьку: опубліковано фото наслідківВибух у Донецьку: опубліковано фото наслідківВибух у Донецьку: опубліковано фото наслідків

Фото: наслідки вибуху в Донецьку

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Донецька стався вибух. За даними РИА Новости, в результаті вибуху постраждав чоловік, у нього травма ноги, і жінка - на даний момент проводиться її евакуація з квартири. Після вибуху в під'їзді утворилися завали, пошук потерпілих триває. Пошкоджено скління будинку та кількох квартир.

На місці події працюють близько 60 місцевих рятувальників, очікується, що пошуково-рятувальна операція триватиме до ранку. На місці також розгортаються мобільні пункти обігріву.