ua en ru

Вибух у Бангкоку: кількість жертв досягла 27 осіб

Вибух у Бангкоку: кількість жертв досягла 27 осіб Фото: місце події (Reuters)

На місці вибуху виявили кілька бомб

В результаті вибуху в одному з торгових центрів столиці Таїланду Бангкоку загинули щонайменше 27 осіб. Про це повідомляє Reuters з посиланням на поліцію.

Вибух стався в торговельному центрі недалеко від Эраванского святилища.
Група волонтерів при рятувальній службі Таїланду повідомила, що на місці вибуху в центрі Бангкока виявлені ще кілька вибухових пристроїв.

Відомості щонайменше про двох бомби AP підтвердив представник уряду.

Як раніше повідомлялося, кількість загиблих в результаті вибуху в китайському Тяньцзіні зросло до 112. Крім того, понад 720 людей досі залишаються в лікарні.

Нагадаємо, що в суботу, 15 серпня, пролунали нові вибухи, а на території навколо вибухнув складу в даний час знову виникла пожежа. Влада розпорядилася евакуювати населення в радіусі 3 км від місця події. Це пов'язано з побоюваннями, що на складі під час вибуху перебувало щонайменше 700 тонн ціаніду натрію. Неподалік від евакуйованої зони розбито наметовий табір.

Варто зазначити, що влада Китаю розпорядилася почати по всій країні перевірку умов зберігання небезпечних хімікатів і вибухових речовин, передає BBC. Керуюча промисловою зоною компанія звинувачується в "кричущі порушення" правил безпеки.