ua en ru

Вибухи на складах в Балаклії: поліцію Харкова переведено на цілодобовий режим роботи

Вибухи на складах в Балаклії: поліцію Харкова переведено на цілодобовий режим роботи Фото: поліцію Харкова переведено на цілодобовий режим роботи

В районі Балаклії у місцях проведення евакуації зупинена робота шкіл і дитячих садків

У зв'язку з вибухами на військових складах в Балаклії Харківської області поліцію Харкова переведено на цілодобовий режим роботи. Про це повідомляє телеканал "112 Україна" з посиланням на спікера Нацполиции Харківської області Олену Бараннікову.

"Ситуація досить напружена. Сьогодні в 2:50 ранку весь особовий склад в Харківській області був піднятий по тривозі, зроблений розрахунок сил та засобів для забезпечення охорони порядку в цілодобовому режимі на території Балакліївського району. Для перекриття доріг залучено додаткові сили, розставлені блокпости, залучили сусідні відділи поліції. Щоб забезпечити охорону від мародерства, патрульна поліція буде працювати в цілодобовому режимі і контролювати ситуацію в місті", - сказала Баранникова.

Також повідомляється, що поліція вводить піші патрулі. У місцях, де проводиться евакуація, не працюватимуть школи та дитячі садки, евакуація триває.

Під особливий контроль буде взято контингент, який звільнився з місць позбавлення волі.

Нагадаємо, у зв'язку з вибухом у Балаклії створена група експертів по обстеженню можливих пошкоджень житлових будинків.