ua en ru

Вибух в Абхазії: смертник виявився соратником Мотороли

Вибух в Абхазії: смертник виявився соратником Мотороли Фото: вибух біля телецентру у Сухумі

Сухумський терорист входив до угруповання Мотороли в ДНР

Смертником, який напередодні підірвав себе біля будівлі телецентру в Сухумі (Абхазія), виявився соратник загиблого в Донецьку бойовика Арсенія Павлова на прізвисько "Моторола". Про це повідомили в так званому "міністерстві внутрішніх справ" самопроголошеної Абхазії, передає регіональне ЗМІ Caucasus Times.

Повідомляється, що смертник Сергій Торосенко входив до угруповання ліквідованого в Донецьку Мотороли. За словами джерела, загиблий на території телецентру мав спільників, їх пошуками займаються "слідчі органи" Абхазії.

Також повідомляється, що соратник Мотороли підірвався випадково біля входу в телецентр. У терориста виявили рацію і карту місцевості з позначеними "установами". Крім того, видання повідомляє, що раніше Моторола проходив лікування на території Абхазії і у нього стався конфлікт з місцевими.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Абхазії чоловік підірвав себе перед будівлею телерадіокомпанії. За даними місцевого "міністерства внутрішніх справ", у смертника була бомба з вражаючими елементами.