ua en ru

Трамп заявив, що хороші відносини з РФ повинні допомогти вирішити кризу в Україні

Трамп заявив, що хороші відносини з РФ повинні допомогти вирішити кризу в Україні Фото: Дональд Трамп (president.pl)

Президент підкреслив, що США не хочуть постійно грати в політику

Хороші відносини Вашингтона і Москви сприяли б вирішенню низки міжнародних криз. Про це заявив в своєму мікроблозі Twitter президент США Дональд Трамп після зустрічі з Путіним у В'єтнамі.

"Коли всі ненависники і дурні зрозуміють, що добрі відносини з Росією - це добре, а не погано. Завжди грати в політику - погано для нашої країни. Я хочу вирішити проблеми Північної Кореї, Сирії, України, тероризм, і Росія може дуже допомогти!" - написав Трамп.

Нагадаємо, сенатор США Джон Маккейн прокоментував заяву Дональда Трампа щодо можливого втручання росії у вибори американського президента, зроблена після зустрічі з Путіним у В'єтнамі. "Немає ніякого "Америка перш за все", коли мова йде про те, що ти віриш полковнику КДБ, а не американському розвідувальному співтовариству", - заявив Маккейн.

Зазначимо, раніше Трамп заявив, що вірив Володимиру Путіну, коли він заперечував звинувачення в тому, що Росія втручається у вибори в США в минулому році, незважаючи на те, що спецслужби США зробили висновок про втручання Росії.