ua en ru

Високий суд Лондона продовжив арешт активів Коломойського і Боголюбова

Високий суд Лондона продовжив арешт активів Коломойського і Боголюбова Фото: Ігор Коломойський (УНІАН)

Рішення про продовження арешту активів Коломойського і Боголюбова було прийнято 19 січня

Високий суд Лондона (Великобританія) в ході засідання 19 січня 2018 року прийняв рішення про продовження арешту активів українських бізнесменів Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. Про це заявили в прес-службі "ПриватБанку", повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Так, суд продовжив дію наказу про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова на суму понад 2,5 млрд доларів до чергового указу суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 грудня 2017 року Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова.

"ПАТ КБ "ПриватБанк" почав судовий процес у Високому суді Лондона проти своїх колишніх власників і керівників - Ігоря Коломойського і Геннадія Боголюбова. 19 грудня 2017 Високий суд Англії видав наказ про всесвітній арешт активів Коломойського і Боголюбова і шести компаній, які їм імовірно належать або перебувають під їх контролем", - повідомляли в "ПриватБанку".

Як повідомлялося, наказ про арешт активів був виданий на підставі наданих суду детальних доказів, згідно з якими Коломойський і Боголюбов шляхом проведення ряду незаконних операцій вивели з банку майже 2 млрд доларів.

Коментуючи таке рішення суду, Коломойський заявив, що "це тимчасовий арешт на час розгляду справи в суді".